>> activiteiten in de omgeving

Voor een rustige vakantie in de Lot, vlak bij de Dordogne,bent u bij ons aan het goede adres, maar indien u luieren wilt combineren met wat activiteiten, is er genoeg te doen. Naast wandelingen en fietsen vanaf ons terrein vindt u hieronder enkele workshops die wij wekelijks organiseren in het hoogseizoen.


Workshop sieraden maken:

In juli en augustus kunt u en/of uw kinderen samen met Anne Marie en Joost sieraden maken. Anne Marie heeft een collectie samengesteld van kralen van glas, metaal en natuursteen zoals Amazoniet, Jasper, Agaat en vele anderen. Met behulp van leren koorden, wax koorden en transparant elastisch koord kunnen de deelnemers (volwassenen en kinderen) een ketting, armband of oorbellen maken. Ter inspiratie zijn er diverse voorbeelden aanwezig.

sieraden makensieraden makensieraden maken

 

sieraden makensieraden maken

 

 

 

 

 

 

 


Workshop vilt maken:

viltworkshopVilten is een techniek waarbij door wrijving met warm water en zeep wol verandert in vilt. Het leuke van vilt is dat het een "geheugen" heeft. Er kunnen dus niet alleen platte werkstukken gemaakt worden, om een schaal of ballon kan ook een rond object gemaakt worden. Verder kun je van een lapje vilt mooie sieraden maken, maar ook een tasje maken is erg leuk. Onder leiding van Anne Marie maak je met losse wol en diverse andere materialen een vilten object of iets anders wat je leuk vindt.detail viltwerkstukvilten


Ezelwandeling:

Fleur met GuusjeEzelwandelingezelwandeling
In het zomerseizoen organiseren we wekelijks een wandeling met Bram en Fleur, onze ezels. Ze zijn erg lief voor kinderen en houden ervan om geknuffeld of geborsteld te worden.

 

 

 

terug naar boven

Algemene voorwaarden en privacyverklaring

direct naar "Activiteiten in de omgeving"

 

Franse vlagEngelse vlag
facebook